2023 firar vi 60 år i storköksbranschen

Varukorgen är tom

HEM / Varmkök / Ugnar / Pizzaugnar / BÄNKPIZZAUGN P200 BEYOND BLACK - 2 PIZZOR/DÄCK

Sveba dahlen

BÄNKPIZZAUGN P200 BEYOND BLACK - 2 PIZZOR/DÄCK

P-Serien från Sveba Dahlen är elektriska pizzaugnar av högsta klass för professionella pizzabagare. Med P-Serien bakar man jämna pizzor med perfekt botten oavsett om man har mycket eller lite att göra i pizzerian eller restaurangen.

Innermått 710 x 169 x 360 mm
Bakyta 710 x 360 mm / 2 x 710 x 360 mm
Antal pizzor 2st / 4st
Antal däck 2
Temperatur 350°C
Anslutninginfo 3N/400V och3N/415V
Bredd 1120 mm
Höjd 677 mm / 977 mm
Djup 591 mm / 686 mm
Effekt 3.6 kW / 7.1 kW
Varumärke Sveba dahlen
Produkttyp Pizzaugn
Vikt 98 kg / 155 kg

Pizzaugnen har effektiva och pålitliga värmeelement samt dubbla temperatursensorer i varje pizzadäck, som med hjälp av tre värmezoner, övervärme, undervärme och frontvärme snabbt fördelar värmen i ugnsrummet. Värmezonerna justeras individuellt för att alltid kunna ge bästa bakresultat, oavsett vad som bakas. Pizzabagaren justerar ugnens värmezoner efter sin pizza, pizzadeg eller behov. Pizzaugnens automatiska turbofunktion hjälper ugnen att snabbt värmas upp till önskad temperatur.

P-Serien passar de allra flesta pizzerior eller restauranger då den finns tillgänglig i fyra bredder med upp till 3 däck. Varje ugnsrum rymmer 2, 4, 6 eller 8 pizzor. Så oavsett om pizzerian är stor eller liten så har Sveba Dahlen en pizzaugn som passar.

Med pizzaugn P-Serien får bagaren inte bara en väldigt bra och pålitlig pizzaugn, utan också en kostnadseffektiv ugn med låg totalkostnad. P-Serien är nämligen tillverkad i robusta, starka material med högkvalitativa komponenter som kräver låga underhållskostnader och kraftig isolering och en väl genomtänkt design som är ytterst energieffektiv. Ugnsrummen är välisolerade och helsvetsade vilket medför att värmen stannar kvar i ugnsrummet på ett imponerande sätt, samtidigt som exteriören förblir sval. Ugnsluckan är också den välisolerad och dess glas har ett värmereflekterande ytskikt som skapar en svalare arbetsplats med svala ugnshandtag. Den genomtänkta ergonomin med gedigen, robust och fjädrande luckkonstruktion samt de rostfria, blästrade och svala handtagen ger en god arbetsmiljö liksom den optimerade höjden mellan däcken.

Så hur varm är en pizzaugn? Ugnen bakar i upp till 350 grader, men vilken värme som skall användas beror helt på vad som skall bakas. Men en sak som är säker är att med Sveba Dahlen pizzaugn P-Serien får man en pizzaugn med jämn värmefördelning i samtliga däck som ger ett jämnt och fint bakresultat.

Till skillnad mot en vedeldad pizzaugn så är en elektrisk pizzaugn både enkel att hantera, fri från eld, rök och gaser samt medför ett bättre inomhusklimat i pizzerian. Dessutom slipper man arbetet med ved och tändning. P-Serien är programmerbar med veckoschema. Ugnen startar och stänger av sig på angiven tid, bagaren anger vilken tid ugnen skall starta samt önskad temperatur så är den varm när bagaren anländer till pizzerian. Ugnen stänger sedan av sig i slutet av dagen vid angiven tid.

Beyond black är ett exklusivt tillval till P201, P202, P401, P402, P403, P601, P602 och P603 med utrymme för upp till 6 pizzor per ugnsrum. Med pizzaugn Beyond black får pizzerian en ugn i svart rostfritt stål med anti-fingerprint beläggning som gör ytan enklare att hålla rent, utan att det blir tydliga fingeravtryck och fläckar. Ugnen lyser upp pizzerian likt en lyxig sportbil och fångar åskådarnas blickar från första ögonkastet. Låt Beyond blacks magiska touch göra bakningen till en show samtidigt som den höjer restaurangen till nästa nivå!

P-Serien pizzaugn har vid flertalet tillfällen varit tävlingsugn under pizza sm. En pålitlig pizzaugn som alltid levererar perfekt resultat även när trycket på bakningen är som högst i restaurangen! Så gör som proffsen, baka pizza med en pålitlig pizzaugn från Sveba Dahlen.

Önskas en högtemperatursugn för pizzabakning? Klicka här för att läsa mer om Sveba Dahlens elektriska High Temp pizzaugn som bakar napolitansk pizza i upp till 500 grader, utrustad med bland annat biscotto di sorrento pizzastenar för bästa bakresultat.

Kontakta oss

Stockholm - Huvudkontor
Djupdalsvägen 18 192 51 Sollentuna 
08-517 600 00 
mailbox@kopal.se

Malmö - Försäljningskontor 
Paul Davidson
070-841 85 14
paul@kopal.se

Marcus Westerlin
070-99 99 217
marcus@kopal.se

  Facebook

Projektledning

VD/Ekonomichef
Elisabet Hermansson
076-873 02 53
elisabet@kopal.se

Kalkylchef
Isabelle Vougt
076-623 32 81
isabelle@kopal.se

Ekonomiassistent 
Anette Sallander
anette@kopal.se

Projektering/ritning 
Göran Hermansson
070-840 61 78
goran.hermansson@kopal.se

Bygg & Service

Servicechef
Ulf Hermansson
08-517 600 00
service@kopal.se

Bygg/byggservice
Leif Nordström
08-517 600 00
leif@kopal.se

Kyla/kylservice
service@kopal.se

Försäljning

Säljare
Micael Lunderbye
070-689 93 66
micael@kopal.se

Anders Hermansson
070-766 28 65
anders.hermansson@kopal.se

Marcus Westerlin
070-99 99 217
marcus@kopal.se

Copyright © 2023 Kopal AB  |  Sitemap   |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ